Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ

Εξαιρετικά νόστιμη και ξεχωριστή γεύση...

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό ψαρονέφρι
αλάτι, πιπέρι

Για την μαρινάδα
2 κουτ. σουπ. μέλι
1/4 φλιτζ. τσ. ξύδι μπαλσάμικο
1/4 φλιτζ. τσ. σόγια σός
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
δενδρολίβανο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπόλ ανακατεύω όλα τα υλικά για την μαρινάδα. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες πάχους μισού εκατοστού.Τα βάζω μέσα στην μαρινάδα και τα αφήνω στο ψυγείο 2 με 3 ώρες.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζω ελάχιστο ελαιόλαδο και στραγγίστε τις φέτες και χτυπήστε τες ελάχιστα με το σφυρί για το κρέας να απλώσουν. Τηγανίζω και απο τις 2 μεριές και αλατοπιπερώνω κατα την διάρκεια του ψησίματος.Αφού τελειώσω με το κρέας, ρίχνω στο τηγάνι την μαρινάδα που περίσσεψε και την βράζω σε μέτρια φωτιά μέχρι να καραμελώσει.Περιχύνουμε το κρέας με την σάλτσα και σερβίρουμε.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου