Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΛΑΧΑΝΙΑ

Προτιμήστε πρόβειο, χοιρινό η μοσχαρίσιο κρέας..

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κρέας (χοιρινό ή μοσχάρι)
1 μέτριο λάχανο
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά καυτερή ή μπούκοβο
κόκκινο πιπέρι
λάδι
2 κουτ.σούπας βούτυρο
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω το κρέας στο βούτυρο και στο λάδι(να είναι σε κομμάτια με κόκκαλο), στην μεγάλη κατσαρόλα και ρίχνω νερό μέχρι να καλύψει το κρέας, προσθέτω και το κρεμμύδι και το αφήνω να βράσει.Όταν μισοβράσει ρίχνω σιγά σιγά το λάχανο κομμένο σε κομμάτια.Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέον νερό, συμπληρώνω με ζεστό.Προσθέτω το κόκκινο πιπέρι, το αλάτι, το πιπέρι, το καυτερό μπούκοβο και βράζω σε χαμηλή φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο(να μαλακώσει το λάχανο και να βράσει καλά το κρέας).Όταν σερβίρω προσθέτω μπούκοβο όσο προτιμά ο καθένας..! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου