Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΛΟ

Κάτι μεταξύ κείκ και μπισκότου σοκολάτας...

ΥΛΙΚΑ
120 γρ βούτυρο αγελάδος
180 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
2 αυγά
40 γρ ζάχαρη καστανή
2 βανίλιες
70 γρ αλεύρι φαρίν απ
1 πρέζα κανέλα
60 γρ καρύδια χοντροκομμένα
1 μήλο (πράσινο) κομμένο σε κυβάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεταλλικό μπόλ βάζω το βούτυρο και την κουβερτούρα και το λιώνω με την διαδικασία του μπέν μαρί(εφαρμόζω το μπόλ στο χείλος μιας κατσαρόλας την οποία έχω γεμίσει νερό )και ανακατεύω μέχρι να λιώσουν.Σε ένα άλλο μπόλ ρίχνω τα αυγά, την ζάχαρη και την βανίλια και ανακατεύω ζωηρά με έναν αυγοδάρτη μέχρι να ενωθούν τα υλικά μου.Προσθέτω και την λιωμένη κουβερτούρα και σιγά σιγά το αλεύρι, την κανέλα, τα καρύδια και το μήλο και με μια μαρίζ τα ανακατεύω πολύ καλα. Βουτυρώνω ένα ταψάκι και ψήνω το μπράουνι στους 160 βαθμούς για περίπου 40 με 45 λεπτά.. Πριν το κόψω το αφήνω να κρυώσει καλά.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου