Οι παρασκευές τους αμέτηρητες,όσες και οι ποικιλίες τους...!! |
ΥΛΙΚΑ
μανιτάρια (άσπρα, μέτριου μεγέθους)
λάδι
λεμόνι
δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένω τα μανιτάρια και τα στεγνώνω με απορροφιτικό χαρτί ή για πιο γρήγορα αφαιρώ την φλούδα τους απλά τραβώντας την.Σε ένα πυρέξ στρώνω τα μανιτάρια και τα ραντίζω πολύ καλά με ελαιόλαδο.Σε κάθε ένα απο αυτά ρίχνω χυμό απο λεμόνι και δενδρολίβανο και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 με 35 λεπτά(θα έιναι έτοιμα όταν μπορώ να τα τρυπήσω άνετα με το πιρούνι).. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου