Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΡΑΣΤΟ

Αν βρείτε καλό κρέας, θα γλύφετε και τα δαχτυλά σας..

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
1 κιλό πατάτες
1 κρεμμύδι
2 μεγάλα καρότα
σέλινο
1 φύλλο δάφνης
πιπέρι σε κόκκους
αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο,νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω  στο ελαιόλαδο τα κομμάτια του κρέατος και ρίχνω νερό μέχρι την μέση και λίγο παραπάνω της μεγάλης κατσαρόλας.Προσθέτω το κρεμμύδι τριμμένο, τα καρότα σε ροδέλες, την δάφνη, τους κόκκους πιπεριού και βράζω σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας.Έπειτα προσθέτω τις πατάτες και το σέλινο καθώς και το αλατοπίπερο.Βράζω μέχρι το βραστό μου να αρχίσει να χυλώνει απο την πατάτα.Ο χρόνος βρασμού ποικίλει ανάλογα με το κρέας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου